5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal etmek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü Yangın Çıkış Kapısı pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis etkili nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini hapsetmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page